portret van mijn vader 2018 24cmX30cm oil on canvas

Mijn blik op...

Portretten

Landschappen in film, landschappen om je heen, landschappen in reclame en landschappen in land art. Ik bestudeer zoveel mogelijk verschillende disciplines en invalshoeken om van daaruit mijn eigen blik op het landschap te kunnen vormen. Aan de natuur ontsnap je niet, je bent er altijd door omgeven. Maar je kan wel kiezen welk deel je weergeeft.

Paarse lucht 2019 24cm x 30cm olieverf op canvaspaneel min

Mijn blik op...

Landschappen en natuur

Landschappen in film, landschappen om je heen, landschappen in reclame en landschappen in land art. Ik bestudeer zoveel mogelijk verschillende disciplines en invalshoeken om van daaruit mijn eigen blik op het landschap te kunnen vormen.

De blik van een oudere vrouw 2021 29.7cm x 21cm Bister en stiften op papier

Mijn blik op...

De blik

DE BLIK is mijn eigen weergave van wat ik zie als de ander zijn blik. Mijn schilderijen komen enkel tot stand na een persoonlijke ontmoeting met het onderwerp van mijn werk. Ik moet de blik van mijn model hebben kunnen ervaren om een beeld te kunnen vormen van zijn of haar realiteit. Zo weerspiegelt de blik in mijn schilderijen steeds de doordringende afdruk die mij is bijgebleven na de ontmoeting. Zijn of haar blik door mijn ogen gezien.